Tuesday, January 10, 2012

Bila si suami mengeluh..

Suami : sayang, i love u.. i miss u.. bosannya dok sorang kat umah. datangla cepat, balikla esok gak..
Isteri : love u too, miss u too.. (sambil hati berbunga2 terharu sang suami mengharapkan kehadirannya di sisi (^o^)

Bila dpt call dari abi mengeluh kebosanan macam ni, rasa bersalah plak berjauhan lama2. ni nasib baik umi dah tukar tiket dari 21/2 kepada 8/2 kalo tak lagi kesian kan.. hihi.. ingat juga suamiku padaku.. lallala..
biasanya umi dulu yg akan ucap i love u pada abi, pastu abi yg akan reply love u too. hanya hari2 istimewa n saat2 tertentu jek dpt wish cinta cintun dari abi (ohh suamiku sgt x pandai berpuitis romantik, kalo tiba2 dapat ayat cinta yg pelik2 tu mahu fengsan umi kang, hihi..)
tunggu kepulangan kami 8/2 depan ek abi, nanti kita ronda2 kameoka sama2. abi kena jaga diri, makan foods yang berkhasiat jgn asyik makan maggi jek. selamat maju jaya dengan karier baru. ucapan untuk abi :

All the best abi.. Semoga berjaya dlm karier, diberi kesihatan yg baik & umur yg panjang, dimurahkan rezeki serta dikurniakan kebahagiaan buat keluarga kita selamanya.. Amin, InsyaAllah.. (^o^)

kesian kat abi sebab baru pindah umah baru, tempat baru so kompemla bosan tak tahu hala nak dituju. semua abi buat sendiri dari hal pindah umah lama ke umah baru di kameoka, kyoto. umi cuma tolong sikit2 jek packing barang sebelum balik aritu, yg lain semua abi buat. tq sayang..
umi pun tak sabar nak pindah tempat baru juga sgt sedih meninggalkan yokohama. tempat jatuh lagikan dikenang, ini pula tempat berteduh selama 3 tahun kan.. member2 yokohama yg baik2 semua, semoga ikatan ukhwah antara kita tidak terputus di sini. jemput dtg ke kyoto nanti ek semua rakan2..


sesi perkenalkan bb @ jikoshoukai pada kakak humairaa

sesi perkenalkan bb @ jikoshoukai pada abang hakimi

5 comments:

Juwita Jamaludin said...

Salam murni.. Syoknya dapat kata2 romantis macam tu.. Jgn lupa yokohama ye.. Kiss untuk baby zayna huwaida..:)

Heartilyina said...

Tula bestnya dok jauh2 ek baru rasa mcm bercinta mcm zaman muda mudi dulu hihi.

kew_chop said...

kak ita : salam kak, InsyaAllah takkan lupa semua geng yokohama, byk kenangan terindah kat sana (^o^) kem salam semua ek kak..

ina : hihi tula, gayut tepon cam zaman rock kapak dulu, kekeke..

zurahafiiz said...

mesti hati berbunga gilarrr!hahaha
cian abi..

kew_chop said...

mama zura : haha.. bunga2 cinta gitew.. auwww..