Saturday, January 14, 2012

Baru jek nak hangatkan blog..

Huhu.. baru jek nak hangatkan blog tapi esok nak pegi terminate akaun broadband dah. so tak dptla nak samb berblog kena tunggu balik nihon plak.. hangin jekla bayar mahal tiap2 bulan tapi cam siput sedut jek kalo nak upload gambar or nak loading. lagipun kurang dari sebulan jek lagi nak balik nihon, haku memang kedekut kalo bab2 camni. bayar mahal tapi berbaloi x kesahla.. ni mahal tapi hampesss camano tu.. harusla dihentikan..

uishh hidup kat mesia kalo 1 hari tak kuarkan duit tak sah kan.. (ke umi jek camni) kalo dok nihon, boleh jek kuar tanpa berbelanja.. contohnya boleh bawak bekal @ bento kalo nak mkn, takkan dipandang pelik.. sini mana2 pun duit lorr, nak melabur pun kena bayar 20sen, adesss.. >> ni keluhan minah jakun yg kedekut..

hari ni angin satu badan tak dpt nak transfer gambar2 dlm tab nak upload. dahla hari ni hari penting, birthday abah @ tok ayah n hari ni gak zayra huwaidaa genap 1 bulan. punyala umi sakan buli anak sendiri amek gambar kacau zayra tido. harap2 dptla transfer. usb flash plak tak jumpa letak kat mana. adoii sabar2.. sakit ati kat diri sendiri kalo x ingat mana letak/simpan barang, huhu..

bagi meredakan panas di hati ni, meh tatap gambar mak buyung yang comel sebelum meletup, kasik chance la puji diri sendiri (^o^)

hari persandingan su nani, pengantin lama pun nak menyibuk.. luve u so much sayang..

malam akad nikah

keluarga ZH n keluarga shahril hanani

tema merah : saya sayang keluarga saya..

suka sgt pose ni, semua muka happy (^o^)


2 comments:

suhana azlin said...

mek, last year yg aku balik 2 bulan awal dgn mya tu total habis more than 10k, dgn raya lagi kan..kut ada beg gucci ke mixer kek ke sebijik tu berbaloi la jugak hihi..

brg sgt mahal beb kt msia, pergi pasar je pun rm100 belum tentu cukop. tu baru brg basah. barang kek i cmne pulak kan? cik abe pening asal transfer je habih. ;P

aku pun cheapskate gak, nak beli tu berkira2 berbaloi ke tak. calit sikit! =)

kew_chop said...

meklin : kan. memang abes ribu riban la sekali balik, dahla kami balik dekat 3 bulan. jeling jek cik abe ku bila tgk bil2.. hihi..